За нас

За нас | Нашите родители | Кумовете

Влади и Криси – Младоженците

Кристина Кръстева (Булкатае родена в гр. Лом на 06 май.

Моминското ѝ име е Кристина Милчева, но спазвайки българските традиции и поради голямата си любов към Влади Кръстев, тя сменя фамилното си име на Кръстева. Средното си образование завършва в гр. Лом, след което е приета и успешно се дипломира като инженер-магистър транспортно стройтелство в УАСГ гр. София. През 2013 г е приета в магистърската програма „Пространствен и интериорен дизайн“ на Нов Български Университет, която предстои да завърши през 2015 г.


Владимир Кръстев (Младоженецът) е роден в гр. Видин на 19 юли.

Средното си образование завършва в гр. Видин, след което е приет и успешно завършва City University of Seattle специалност „Бизнес администрация – Мениджмънт“. През 2013 г. е приет в магистърската програма „Управление на проекти по информационни технологии“ на Нов Български Университет, която предстои да завърши през 2015 г.

Преди повече от 20 години, Влади започва да посещава частни уроци по пиано и солфеж. Свиренето на пиано за него е истинско удоволствие, което е превърнал в едно от любимите хобита и начин да весели компанията на приятелите си.

В края на  2011 г. Васил Николов (Сватбеният фотограф на младоженците) запалва интереса на Влади към портретната фотография. Няколко месеца по-късно Влади се записва за интензивен курс по фотография във ФотоФорум, воден от г-н Николов. След успешно завършения курс, Влади започва да прилага наученото на практика и създава множество красиви портрети, които можете да видите на официалният му сайт – www.maestroto.com

Майката и Бащата на Булката


Йорданка Алексиева-Игнатова (Тъщата) е родена в гр. Лом на 29 декември.

Завършва медицина със специалности вътрешни болести и пулмология в гр. София, а в момента е един от най-уважаваните пулмолози и специалисти вътрешни болести в МБАЛ Св. „Николай Чудотворец“ гр. Лом.

Емил Игнатов (Тъстът) е роден в гр. Лом на 05 март .

Завършва технически университет в гр. Русе със специалност машинно инженерсво. Скоро след това започва работа по специалността си в Електрокарен завод гр. Лом, а няколко години след това е назначен за изпълнителен директор на завода.

Майката и Бащата на Младоженеца

Светлана Маринашева-Кръстева (Свекърватае родена в гр. Видин на 05 юни.
Завършва Медицинска академия гр. София със специалност лекар по дентална медицина и е първият стоматолог в гр. Видин отворил собствен частен кабинет през 1992 г.

Валентин Кръстев (Свекърът) е роден в гр. Вършец на 28 септември.
Завършва медицина със специалност очни болести в гр. София и в момента е един от най-уважаваните офталмолози в гр. Видин.

SONY DSC

Кумът и Кумата

SONY DSC

Кристина Кръстева (Кумата) е родена в гр. Видин на 05 юни, но няма роднинска връзка с Младоженеца (Влади Кръстев). Запознават се още докато учат в една и съща гимназия и бързо стават много добри приятели.

Кирил Кирилов (Кумът) е роден в гр. Видин на 14 ноември. Първо се запознава с Младоженеца (Влади Кръстев) в тренировъчната зала по волейбол. След което се оказва, че двамата учат в една и съща гимназия и бързо стават много добри приятели.


През 2009 Влади, запознава Криси и Киро с Булката (Кристина Кръстева) и от тогава четиримата прекарват много време и прекрасни моменти заедно.